Det ser ut som om Spotify kommer til Xbox One snart

Oppdatert: Musikktjenesten er nå tilgjengelig på Microsoft-konsollen.

Oppdatering 9. august:Spotify er nå lansert på Xbox One, forteller Spotify-teamet i en pressemelding.

Spillere som ønsker å benytte seg av tjenesten kan laste ned «Spotify Music – for Xbox»-appen via Xbox Store. Deretter logger man seg inn, eller oppretter en ny konto om nødvendig, for å høre på musikk mens man spiller.

Spotify er i utgangspunktet gratis å bruke, men de som ønsker kan betale 99 kroner i måneden for å slippe reklamepauser, få bedre lydkvalitet og nyte diverse andre fordeler.

Opprinnelig sak følger.

Etter litt over to år med PlayStation-eksklusivitet ser det nå ut til at Spotify er på vei til Xbox One. Dette stammer fra et par reddit-innlegg som har greid å snuse opp informasjon om musikktjenesten.

Major Nelson, da.
Geralt_De_Rivia, reddit

Interessant nok virker det som om Microsoft selv har greid å lekke informasjonen.

Ifølge et skjermbilde har Spotify-appen dukket opp på aktivitetsfeeden til Xboxs nettsammfunnsansvarlige, Major Nelson, noe som selvfølgelig fort ender opp på Reddit. Samtidig har en annen Reddit-bruker fortalt at han har snust opp informasjon også, på en intern Microsoft-nettside for opplæring av forhandlere.

The Verge hevder også å sitte på kilder som forteller at det hele er sant, og at Spotify-appen for øyeblikket testes internt hos Microsoft. Mest sannsynlig får vi høre noe offisielt i løpet av et par uker.

Xbox One har hatt muligheten til å spille av musikk i bakgrunnen mens man spiller, men man har vært begrenset til Xboxs egne tjenester, slik som Groove og eget filbibliotek.

På Sony-fronten har man kunnet bruke Spotify på PlayStation 4 de siste to årene.

LES OGSÅ: Disse spillene gleder vi oss til i august »

Siste fra forsiden