Det taktiske skytespillet Rising Storm var gratis

Humble Bundle ladet opp til lanseringen av spillets oppfølger.

Tripwire Interactive

Frem til klokken 19:00 på lørdag 27. mai kan spillere sikre seg Game of the Year-utgaven av Rising Storm uten å betale en krone. Flerspillerskyteren gis bort av Humble Bundle-gjengen, og alt du trenger å gjøre er å trykke på den grønne «Add to Cart»-knappen på butikksiden og følge instruksene for å registrere spillet på Steam.

Rising Storm tar for seg konflikten mellom USA og Japan under andre verdenskrig.
Tripwire Interactive

Rising Storm – en frittstående utvidelse til Red Orchestra 2 – ble lansert i 2013, og tar for seg kampene mellom USA og Japan under andre verdenskrig. Spillet byr på taktisk flerspillerskyting i førsteperson, med et fokus på lagarbeid og realisme.

«Game of the Year»-utgaven inkluderer også flere brett, nye fraksjoner, en ekstra spillmodus og diverse våpen og kjøretøy. Pakken koster til vanlig 140 kroner på Steam.

Oppfølger like rundt hjørnet

Timingen for gratistilbudet er neppe helt tilfeldig, med tanke på at Rising Storm 2: Vietnam nå er like rundt hjørnet. Oppfølgeren ble avduket på E3 2015, og for en uke siden kunngjorde utgiver Tripwire Interactive at spillet skal lanseres 30. mai i år.

Rising Storm 2: Vietnam skal gjenskape kampene fra Vietnamkrigen.
Tripwire Interactive

Som navnet tilsier er Rising Storm 2: Vietnam satt til den brutale Vietnamkrigen. Spillere kan kjempe som amerikanske eller vietnamesiske styrker, i flerspillerkamper for opptil 64 spillere.

Spillet byr på et variert våpenarsenal, med alt fra pistoler og rifler til automatgevær og granatkastere. Utvikler Antimatter Games lover oss brett som skal gjenskape Vietnam-opplevelsen i nøye detalj, samt introduksjonen av mer intense spillmoduser designet for færre spillere.

For å vise hvordan spillet fungerer i praksis har Tripwire sluppet en rekke veiledningsvideoer, som du kan se på utgiverens YouTube-kanal.

Rising Storm 2: Vietnam kommer kun til Windows.

Neste Call of Duty tar også turen tilbake i tid.
Årets innslag settes til andre verdenskrig »

Siste fra forsiden