Epic Games Store - Abzu, Rising Storm 2

Her er ukas gratisspill fra Epic Games Store

Spillere kan plukke opp Abzu og Rising Storm 2: Vietnam.

Tripwire Games, 505 Games (Montasje: Gamer.no)

PC-spillere som jakter på nye opplevelser kan den neste uka hive seg over både Abzu og Rising Storm 2: Vietnam. Det er takket være Epic Games Store, som gir bort gratis eksemplarer av spillene.

Rising Storm 2: Vietnam.
Tripwire Interactive

Begge to er gratis frem til 15. oktober, og krever kun at du er registrert med en Epic-konto. Vil du ha spillene er det bare å ta turen innom butikkens side for gratisspill, der du trykker deg inn på hvert av spillene og velger knappen merket «Get». Spillene legges til i Epic-biblioteket ditt, der du får beholde dem for all fremtid.

Undervannsoppdagelse og Vietnamkrig

Abzu er et undervannseventyr fra utvikler Giant Squid. Spillet ble opprinnelig lansert i 2016, og trakk umiddelbare sammenligninger til stemningsfulle opplevelser som Flower og Journey. Vår egen anmelder kalte Abzu «en mektig opplevelse», og klinket til med 9 av 10 poeng.

Abzu.
Espen Jansen/Gamer.no

– Abzû, i likhet med både Flower og Journey før det, er en helt spesiell opplevelse. Undervannsreisen er fantastisk flott og uforutsigbar i sin opptreden, og fra begynnelse til slutt mestrer spillet å overraske, begeistre og røre, skrev Espen Jansen den gang.

Rolig utforsking kan bare glemme i ukas andre gratisspill, Rising Storm 2: Vietnam. Skytespillet fra 2017 tar spillere med til Vietnam, der man får oppleve hektiske flerspillerkamper basert på landets velkjente krig. Spillet fikk en solid mottakelse etter lanseringen i 2017, og kan blant annet skryte av veldig positive brukeranmeldelser på Steam.

Giant Squid skal snart slippe sitt neste spill.
Se traileren for The Pathless »

Siste fra forsiden