Blacklight: Tango Down får oppfølger

Det var kjapt

Zombie Studios er allerede i gang med del to.

I fjor hørte vi for første gang om førstepersonskytespillet Blacklight: Tango Down, et ambisiøst prosjekt som skulle tilby et fullverdig butikkprodukt eksklusivt gjennom nettdistribusjon. Spillet har akkurat blitt lansert på PC og Xbox 360, og PlayStation 3-utgaven skal slippes om kort tid.

Klarer ikke laste video

Trass at spillet knapt er ute på markedet ligger ikke utvikler Zombie Studios på latsiden. I en kort samtale med Bigdownload har studiosjef Mark Long fortalt at de allerede er i gang med å utvikle Blacklight: Tango Down 2. Dette betyr også at de ikke har planer om å slippe noen form for ekstra innhold til originalspillet, bortsett fra oppdateringer for å fikse feil.

Det originale Blacklight foregår i nær fremtid og gir deg rollen som en høyteknologisk soldat i et urbant miljø. Nokså vanlig kost for skytespill, men Blacklight har et par mekanismer som skal skille det fra mengden.

Spillet byr på omfattende muligheter til å justere og oppgradere våpnene dine avhengig av situasjonen, og du er utstyrt med teknologi som mater deg med oppdatert informasjon om fienden og allierte i sanntid.

Blacklight 2 skal bygge videre på konseptet, og Long forteller at det jobbes med å lage større kart å spille på og at spillerne skal få vandre rundt i digre, mekaniske kampdrakter.

Oppfølgeren er ikke det eneste Blacklight-produktet under utvikling. Da det første spillet ble kunngjort skrøt Zombie Studios av at de hadde skaffet seg en rekke avtaler knyttet til lisensen. Det ble sagt at både en film, en bok og en tegneserie var under produksjon, og ifølge en pressemelding av langt nyere dato er disse fortsatt på vei. Når de er klare vet vi imidlertid ikke.

Siste fra forsiden