Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 8

Dette er de fem beste Grand Theft Auto-klonene

Rad Crew har også prøvd nyoppussede Gears of War.

Deep Silver, Rad Crew

Grand Theft Auto er en spillserie som har skapt både glede og kontroverser i nesten tjue år nå, men den har utvilsomt bidratt til å gjøre spill mer mainstream. Og når noe er populært er det alltid noen som skal kopiere det. I denne episoden av Rad Crew tar vi for oss de fem beste GTA-”klonene” og nøyaktig hva som gjør dem så bra.

Gears of War har fått nytt liv

Slik så gears of War ut.

Ellers har vi spilt en av, i følge oss i Rad Crew, beste remakene noensinne, Gears of War Ultimate Edition. Her får den 9 år gamle klassikeren virkelig et nytt liv og en helt ny generasjon får oppleve spillet som gjorde Xbox 360 til et must-kjøp. I tillegg har vi testa Hearthstone-utvidelsen The Great Tournament og deler inntrykk fra den.

Til slutt spurte vi lytterne: finnes det spillserier du er skikkelig lei av, som du pleide å like veldig godt? Med fare for å høres «clickbaitete» ut: vi tror i hvertfall ett av svarene vil overraske deg.


Rad Crew - sesong 10, episode 8

Her er ukens meny:

  • (03:45 - 23:50) Topp 5 Grand Theft Auto-kloner
  • (23:50 - 44:50) Nyheter
  • (44:50 - 1:18:30) Gears of War Ultimate Edition, The Great Tournament
  • (1:18:30 - slutt) Spørsmål fra lytterne

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 20. august
Rad Crew, 13. august

Rad Crew, 6. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden