Dette er det første hintet om hva Inside-utvikleren jobber med nå

Playdead la ut gåtefullt konseptbilde.

Det neste Playdead-spillet ser ut til å foregå på en fremmed planet med en ensom astronaut i hovedrollen.
Playdead

Det lille danske studioet Playdead har bare to spill på merittlisten hittil, Limbo og Inside, hvorav begge har høstet stor anerkjennelse. Derfor knytter det seg nok en del forventninger til hva studioet skal dra opp av hatten neste gang, og nå har vi fått det første, sparsomme hintet.

På Playdeads Twitter-side dukket det nemlig opp et konseptbilde med en beskjed om at studioets grunnlegger Arnt Jensen og teamet han har jobbet med «det neste eventyret».

Studioet ser ut til å holde seg til den samme visuelle stilen som de foregående titlene, som Inside, her avbildet.
Playdead

Alene på fremmed planet?

Konseptbildet ser ut til å vise en astronaut som tilsynelatende har foretatt en nødlanding på en fremmed planet. På himmelen ser man det som ligner på et romskip som er i ferd med å styrte.

Ellers ser den gjenkjennelig mørke og minimalistiske visuelle stilen ut til å ha blitt ivaretatt også denne gangen. Utover dette er informasjonen om den neste Playdead-tittelen heller mangelfull, men antakelig blir ikke spillmekanikken radikalt annerledes enn de i de foregående spillene.

Det er nok heller ikke urimelig å anta at vi har nok et kvalitetsspill i vente. Playdeads første tittel Limbo ble belønnet med 9 av 10 poeng i vår anmeldelse her på Gamer, og det samme gjorde oppfølgeren Inside. Begge titlene har også vunnet en rekke priser.

Her er et mer fargerikt plattformspill: Yooka-Laylee får god gammeldags sofaflerspiller »

Siste fra forsiden