Podkast

Rad Crew #151

Dette er våre favoritter i retrobutikken til Wii U

Kan du gjette hvilket spill som ikke starter med «Super»?

Episode 151 av Rad Crew handler i hovedsak om Nintendo, Mario og PlayStation 4. Wii U er en konsoll som stadig flere oppdager, og showet starter med en gjennomgang av de fem beste retrospillene du kan kjøpe på den innholdsrike Virtual Console-butikken til Nintendo.

Super Castlevania IV er ett av høydepunktene i Virtual Console-butikken.

Deretter beveger Jostein Hakestad, Are Ness Fløgstad, Inger Lise W. James seg videre til å snakke om den siste ukens hendelser i nyhetsbildet, før gutta babler i vei om sine første dager med PlayStation 4. De har spilt blant annet Battlefield 4, Resogun, Assassin’s Creed IV: Black Flag, og deler sine erfaringer og inntrykk om både spillene og selve konsollen.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I tillegg har Jostein spilt Super Mario 3D World på Wii U og kan fortelle at det er lagt svært mye kjærlighet i utviklingen av spillet. Nintendo maner frem alt det beste fra Marios fortid og har i følge rogalendingen laget et av de beste spillene i serien noensinne. Kan det stemme at Super Mario 3D World faktisk ser bedre ut enn noe annet spill i år?

Avslutningsvis ser de på kommentarfeltet fra forrige episode og snakker litt om Jeff Goldblums meritter.

Jostein Hakestad mener Super Mario 3D World ser bedre ut enn noe annet spill i år.
  • Topp 5: Beste spill på Wii U Virtual Console (00:05-00:17)
  • Nyheter (00:17-00:30)
  • PlayStation 4 (Assassin's Creed IV, Battlefield 4, Resogun) (00:31-00:59)
  • Super Mario 3D World (00:59-1:18)
  • Avslutning inkludert kommentarer fra lytterne (1:19:-1:45)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 151 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 150
Rad Crew: Episode 149
Rad Crew: Episode 148

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden