Podkast

Rad Crew #150

– A Link Between Worlds er blant de beste Zelda-spillene

Hør hvorfor Rad Crew-vertene er så imponert over 3DS-eventyret til Link.

Etter nesten tre år med podkaster har vi kommet til episode 150 av Rad Crew. Ukens sending starter som vanlig med en topp fem-liste, og denne gangen forteller gutta om sine favoritter innen rollefigurer basert på kunstig intelligens. Det vil si roboter eller supermaskiner, enten de er din venn eller fiende, som for eksempel president John Eden fra Fallout 3.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds blir hyllet i over en halvtime i denne episoden.

Men ukens hovedtema er det siste spillet i The Legend of Zelda-sagaen, nemlig A Link Between Worlds på 3DS. Aleksander Hakestad, Jostein Hakestad og gjest Christer Breisnes Runde har spilt mange, mange timer av dette ferske Link-eventyret som foregår noen hundre år etter A Link To the Past, og de er umåtelig imponert.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I følge vertene er dette et av de aller beste Zelda-spillene som er gitt ut, og spillet balanserer det nostalgiske med det nye på en perfekt måte.

Underveis i episoden blir det også tid til å snakke om andre spillnyheter den siste tiden, inkludert John Carmacks avgang fra id Software, mulige Game of Thrones-spill fra Telltale og nye Persona-spill.

I siste del av jubileumsepisoden går vertene gjennom noen kommentarer på episoden fra forrige torsdag.

Persona Q: Shadow of the Labyrinth for 3DS byr på Chibi-figurer.

Her er menyen denne uka:

  • Topp fem: Kunstig Intelligens-rollefigurer i spill (00:02-00:27)
  • Nyheter, inkludert nye Persona-spill og Game of Thrones fra Telltale (00:27-1:01)
  • Anmeldelse: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (1:02-1:39)
  • Feedback fra lyttere, mikrotransaksjoner i Forza 5 og diverse annet snop (1:39-2:11)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 150 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 149
Rad Crew: Episode 148
Rad Crew: Episode 147

Les også
Anmeldelse: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden