Dette må du ha for å spille Watch Dogs med beste grafikkinnstilling

Utvikleren har avslørt maskinkravene for «ultra»-innstillingen på PC.

Ubisoft

Åpen verden-spillet Watch Dogs ble først avduket på E3-messen i 2012, og siden den gang har det med ujevne mellomrom dukket opp nye opplysninger om spillet, som for eksempel at det får eksklusivt PlayStation-innhold.

Etter å ha blitt utsatt fra den opprinnelige novemberlanseringen, kunngjorde endelig Ubisoft forrige måned at Watch Dogs vil dukke opp i butikkhyllene den 27. mai i år. Dermed er det altså ikke lenge til vi kan hacke oss gjennom den dystopiske fremtidsvisjonen Ubisoft Montreal har snekret sammen.

Utvikleren har høye ambisjoner med spillet, noe som også gjenspeiles i den grafiske detaljrikdommen og realismen spillet tilsynelatende får.

Avslørte kravene for best PC-grafikk

Derfor er det nok også interessant for PC-brukerne å vite hva slags rigg man trenger for å kjøre spillet på full guffe hva grafikk angår, og nettopp dette har utvikleren nå avslørt. Det skjedde i form av en Twitter-melding (via Geek) fra Jonathan Morin, som er kreativ sjef for Watch Dogs.

I meldingen skriver Morin at PC-en din må være utstyrt med Intels topprosessor i7-4770K og et skjermkort av typen GeForce GTX 780 for å kunne spille med den beste grafikkinnstillingen «ultra». Han nevner imidlertid ikke videominne og RAM.

I en annen Twitter-melding nevner Morin for øvrig at den nest høyeste grafikkinnstillingen «high» vil kunne kjøre med flere ulike typer PC-oppsett, men uten å gå videre i detalj om dette.

Hvordan «ultra»-innstillingen skiller seg fra hva konsollene kan by på sa han dessverre heller ingenting om, men med bare halvannen måned igjen får vi uansett snart svar på alle spørsmål.

Watch Dogs får meget stor valgfrihet: Ifølge utviklerne kan du selv velge hvordan du vil spille »

Siste fra forsiden