Genshin Impact

Dette spillet ble beskyldt for å være en blåkopi av Breath of the Wild

Nå er det snart ute på PlayStation 4 – se den fartsfylte traileren.

Det kinesiske rollespillet Genshin Impact fikk Nintendo-fans til å gå i harnisk da det ble vist fram i fjor sommer. Grunnen? De mente at det lignet i overkant mye på The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Noen gikk til og med så langt som å knuse PlayStation-konsollene sine i protest.

Fargerik magi.
miHoYo

Stuntet hjalp likevel ikke – om noe skapte det bare mer interesse for spillet – for nå er det bekreftet at Genshin Impact skal slippes på PlayStation 4 i høst. Spillet, som er et omfattende actionrollespill satt i den massive åpne verdenen Teyvat, vil la deg spille som et utvalg av over 20 unike helter ved spillets lansering.

To av de mange heltene man kan velge mellom.
miHoYo

Magi for alle penga

Man setter sammen en gruppe på fire av disse heltene som så bruker elementer og magi for å hamle opp med hissige fiender i sanntid. Her finner vi de vanlige typene, med angrep og egenskaper knyttet til vann, ild, is, lyn og et par til.

Magi kan også benyttes utenfor kamp, for eksempel ved å brenne vekk gress eller lage en bro av is. Den nye traileren (som du kan se øverst i saken) viser også hvordan man kan klatre opp bratte fjellsider, påkalle dyrevenner og lese bøker.

Spillet vil la deg dele opplevelsen med opptil tre andre spillere via den innebygde flerspillerdelen. Genshin Impact er forventet å dukke opp på PC, iOS og Android samtidig som PlayStation 4-utgaven nå i høst og samtlige versjoner vil da ha støtte for «crossplay».

LES OGSÅ: Bekmørke Mortal Shell har plutselig fått slippdato »

Siste fra forsiden