Lysfanga

Dette spillet lar deg klone deg selv for å beseire mytologiske monstre

Lysfanga: The Time Shift Warrior er blant de første av en rekke nye spill som skal utgis av Heavy Rain- og Detroit: Become Human-skaperne.

Lysfanga: The Time Shift Warrior ble avslørt helt på tampen av torsdagens Summer Game Fest-konferanse, og er et helt nytt actioneventyr satt i en mytologisk verden.

Her inntar man rollen som Imë, en figur som velsignes med evnen til å reise tilbake i tid samtidig som hun etterlater kloner av seg selv i fremtiden. Alt man gjorde før man reiste tilbake i tid blir så utført på nytt av den aktuelle klonen, noe som gjør at man i praksis kan samarbeide med et utall utgaver av seg selv om å ta spillets mytologiske beist av dage.

Lysfanga: The Time Shift Warrior.
Sand Door Studio

En fersk trailer viser hvordan dette fungerer i praksis, og vi kan blant annet se hvor man kan kombinere vanlige angrep, magi og koordinering mellom opptil 6 unike kloner for å løse en rekke utfordringer.

Lysfanga: The Time Shift Warrior utvikles av det nystartede indiestudioet Sand Door Studio og gis ut under banneret Spotlight, en satsing startet av Quantic Dream.

Quantic Dream er kanskje mest kjent for å ha laget Heavy Rain og Detroit: Become Human eksklusivt på PlayStation, men ble uavhengige i 2019 og har siden den gang annonsert at de også skal begynne å publisere flere spill.

Blant de andre spillene som skal gis ut under Spotlight-paraplyen finner vi Under The Waves (som fikk en snarlig lanseringsdato under den samme konferansen) og Dustborn fra norske Red Thread Games.

Lysfanga: The Time Shift Warrior er foreløpig kun annonsert for Windows. Noe lanseringsvindu er ikke kjent, men i en pressemelding heter det at spillet skal lanseres «snart».

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden