Devil May Cry til filmen

Dantes demonjakt fortsetter i kinosalen.

At det blir spill av kinofilmer har vi utallige eksempler på. Og de siste årene har det motsatte blitt stadig mer vanlig – at spill går til filmen.

Uncharted, Red Faction, Army of Two og Mass Effect er spillisenser som allerede er på vei til et lerret i nærheten av deg, for å nevne noen. Fjoråret bød også på en filmatisering fra Prince of Persia-universet, Prince of Persia: The Sands of Time.

Denne gangen er det altså Devil May Cry-lisensen som har blitt plukket opp av Screen Gems, ifølge Variety. Og med tanke på at spillserien fra Capcom allerede er å finne i tegnefilm-, roman- og tegneserieform er det kanskje ikke så uventet at vi også får en variant i levende bilder.

Screen Gems står bak Resident Evil-filmene, basert på en annen kjent Capcom-spillserie. Opprinnelig var det første Devil May Cry-spillet egentlig tiltenkt som et spill i nettopp – Resident Evil.

Det er Hollywood-fersking Kyle Ward som har fått ansvar for manus til filmen, som er hans tredje filmprosjekt. Samtidig jobber Ward også med manuset til Kane & Lynch-filmen.

Ennå er ingen navn koblet mot filmen, og når vi får se Dante hevne morens død ved å denge demoner på lerretet er heller ikke kjent.

Siste fra forsiden