Dirt-studioets nye bilspill byr på vill arkadeaction

I Onrush må du knerte andre biler for å vinne.

Det britiske studioet Codemasters, mest kjent for bilspillene i Dirt-, Grid- og F1-serien, overrasket med et helt nytt bilspill på Paris Games Week nylig. Det nye spillet fra Codemasters heter Onrush og skal lanseres til Xbox One og PlayStation 4 til sommeren, uten en konkret dato foreløpig.

Med sitt nye spill lover utvikleren lover både ekstreme hastigheter og trossing av tyngdekraft, så det er med andre ord ikke snakk om en simulator, men et uforbeholdent arkadespill. Det kommer også frem av traileren som du kan se øverst.

Spektakulær bilkrig

Onrush skal gi oss vill bilaction, lover utvikleren.
Codemasters

Onrush handler ikke så mye om å komme først til mål, men derimot om å kjøre med stil og sette andre biler ut av spill på spektakulært vis. Ved å gjøre dette fyller man opp noe som heter Rush-meteret, noe som igjen gir deg muligheten til å utføre heftige angrep på konkurrentene dine.

– Den viktigste faktoren i spillet er at det må være moro. Det handler ikke om dekkvalg, konfigurasjoner eller kjørelinje; det handler om «kanten av setet»-action og det å ta dødsforaktende risiko for å høste de største belønningene, skriver Codemasters om det nye spillet sitt.

Codemasters her et ganske godt rulleblad med sine tidligere bilspill, og blant studioets tidligere titler som vi har anmeldt har både Dirt 2, Dirt 3, Race Driver Grid og Grid 2 fått gode karakterer her på verket.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden