Her er de største PlayStation VR-nyhetene fra Paris Games Week

Sony vartet opp med en rekke trailere for kommende spill.

Mandag kveld dro Sony i gang Paris Games Week med sitt årlige PlayStation Media-show. Vi fikk blant annet servert nyheter fra storspill som The Last of Us Part II, Spider-Man og Detroit: Become Human, men også PlayStation VR ble viet en del scenetid.

Gjennom flere trailere viste Sony frem hva eiere av VR-brillene har å se frem til, med alt fra løping og skyting til matlaging og utforsking i rommet. Vi har samlet noen av VR-høydepunktene fra showet, som du kan se nedenfor.

Blood & Truth

Blood & Truth. (Video: PlayStation)

Nytt spill fra studioet bak The London Heist, actionopplevelsen som fulgte med i PlayStation VR Worlds-samlingen. Spillet bygger videre på The London Heist, og skal ifølge utvikleren by på mer av alt. En slippdato er foreløpig ikke kjent.

Megalith

Megalith. (Video: PlayStation)

Megalith er en flerspillerskyter utviklet av Disruptive Games, et studio satt sammen av tidligere Insomniac-veteraner. Spillere trer inn i rollen som titaner, som kjemper en evig kamp for retten til å bli en gud. Utvikleren lover blant annet fri bevegelse, ødeleggelse av omgivelser og strategielementer. Megalith kommer først til PlayStation VR i 2018.

Bow to Blood

Bow to Blood. (Video: PlayStation)

Fargerikt spill der spillere styrer sine egne luftskip gjennom forskjellige utfordringer. Utvikler Tribetoy har foreløpig ikke delt mye informasjon, men basert på traileren kan vi vente oss kappløp, samarbeid og kamper mot andre spillere. Bow to Blood kommer en gang i 2018.

Ultrawings

Ultrawings. (Video: PlayStation)

Klassisk flysimulator med flere moduser, som kappløp og ulike poengspill. Det Pilotwings-inspirerte spillet er allerede tilgjengelig for Oculus Rift og HTC Vive, og kommer til PlayStation VR «snart».

Les også
Anmeldelse: Iron Man VR

Sprint Vector

Sprint Vector. (Video: PlayStation)

Frenetisk racing-spill med rulleskøyter, skyting og sterke farger. I tillegg til PlayStation VR kommer Sprint Vector også til Oculus Rift og HTC Vive, men har så langt ikke fått en offisiell slippdato.

Pixel Junk VR: Dead Hungry

Pixel Junk VR: Dead Hungry. (Video: PlayStation)

Q-Games er kjent for sine litt merkelige spill, og Dead Hungry ser ut til å falle i akkurat samme kategori. I spillet driver man en burgersjappe, og kundene er en haug med sultne zombier. Dead Hungry slippes 31. oktober 2017.

Stifled

Stifled. (Video: PlayStation)

Grøsserspill med fokus på lyd. Spillere beveger seg rundt i en bekmørk verden, der lyd er den eneste måten å få informasjon om sine omgivelser. Som om ikke det var utfordring nok er man heller ikke alene nede i mørket, og målet blir tilsynelatende å unnslippe skapningene som jakter på deg. Stifled lanseres 31. oktober 2017, og kommer også til Oculus Rift og HTC Vive.

Star Child

Star Child. (Video: PlayStation)

Star Child er et plattformeventyr med ungjenta Spectra i hovedrollen. Handlingen er satt til en fremmed planet, der onde krefter er i ferd med å tilintetgjøre alt og alle. For å redde dagen må spillere bruke Spectras evne til å kontrollere verdenen rundt seg, og ta opp kampen mot ondskapen. Star Child kommer til PlayStation VR en gang i 2018.

Eden Tomorrow

Eden Tomorrow. (Video: PlayStation)

Eventyret Eden Tomorrow skal fortelle en mystisk historie fra en mystisk verden, med fryktinngytende monstre, gåter å løse og ulike omgivelser å utforske. Eden Tomorrow har foreløpig ikke fått en slippdato.

Apex Construct

Apex Construct. (Video: Fast Travel Games)

Actionspill fra sjefsdesigneren til Mirror's Edge. Apex Construct har tilsynelatende latt seg inspirere av Horizon Zero Dawn, og tar oss med til en postapokalyptisk verden med roboter. I rollen som det siste gjenlevende mennesket må spillere holde seg i live og finne ut hva som har skjedd. Apex Construct kommer først til PlayStation VR, og deretter til HTC Vive, Oculus Rift og Microsoft Mixed Reality. En lanseringsdato er ikke bekreftet.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden