Slik blir slåssingen i det neste God of War-spillet

Ny, actionfylt video fra spillet er sluppet.

Det neste spillet i God of War-serien, som simpelthen bærer tittelen God of War, har vi fått bruddstykker av informasjon om i lengre tid. Nå har det kommet en ny trailer som avslører enda mer.

Den nye traileren, som du kan se øverst i artikkelen, ble sluppet i forbindelse med Paris Games Week og fokuserer spesielt på kampelementet – som jo ikke er en ubetydelig bestanddel i God of War-serien.

Videoen tar sikte på å formidle det faktum at spilleren skal «føle» kraften i hvert angrep som oppnår kontakt med fiender, og at de strategiske valgene man tar i kampens hete er nøkkelen til overlevelse, i utviklerens egne ord. Etter klippet å dømme er det ingen tvil om at spillet byr på intens og spektakulær slåssing.

Ny retning for serien

God of War ble offisielt kunngjort på E3-messen i fjor og byr på en ganske ny retning for serien med nye, nordlige omgivelser hvor norrøn mytologi står sentralt. En skjeggete Kratos har denne gangen en sønn med på laget som man må samarbeide med underveis for å klare brasene, og mange nye spillmekaniske elementer er på plass.

Far og sønn må traske gjennom kjølige, nordlige omgivelser i det neste God of War-spillet.
Sony

I vår sniktitt på spillet under E3-messen i fjor var vi positivt innstilt til endringene som utvikleren har foretatt med formelen, selv om en grundig anmeldelse selvsagt må til før vi kan konkludere med hvor godt alt fungerer.

– Med God of War på PlayStation 4 staker utvikler Santa Monica Studio ut en helt ny kurs for den populære serien, og jeg er spent på å se hvor ferden går. Den norrøne settingen er et friskt pust, historien virker lovende så langt og Kratos ser utrolig barsk ut med helskjegg. Det nye kampsystemet ser ut til å fungere bra, og med kameravinkelen tettere på Kratos blir opplevelsen med en gang mer intens når fiendene flokker til, skrev vår utsendte.

Spillet slippes til PlayStation 4 neste år, men har ennå ikke fått en dato.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden