Sony overrasket med kunngjøring og lansering av eventyret Oure

Se traileren for det vakre spillet.

Før mandagens PlayStation-konferanse fra Paris Games Week varmet Sony opp med en håndfull nyheter i en timeslang forhåndspresentasjon. Blant utvalget med spill som ble vist frem for første gang var eventyret Oure, som er tilgjengelig for PlayStation 4 allerede nå.

Oure tar spillere med på et mystisk eventyr.
PlayStation

Oure forteller historien om en ung jente som kan forvandle seg til en drage. Spillere bruker denne evnen til å sveve blant skytene i det utvikler Heavy Spectrum omtaler som en drømmelignende opplevelse.

Både mekanisk og visuelt minner Oure om spill som Journey og Abzû, og det er ikke vanskelig å se hvor studioet har hentet sin inspirasjon. Heavy Spectrum-sjef Matt Birch er nøye med å presisere at Oure er et ikke-voldelig spill, slik at man kan konsentrere seg fullt om opplevelsen uten å måtte bekymre seg for farer underveis:

– Spillet er ikke-voldelig og er ment å være en opplevelse som oppfordrer spillere til å tenke seg om – som forhåpentlig byr på noe unikt for spillere som er ute etter en pause fra «blockbuster»-spillene.

Birch lover ellers mange hemmeligheter å oppdage i spillet. Disse kommer i form av ulike samlegjenstander, men også skjulte budskap og metaforer for spillere som er villige til å å grave litt dypere.

Oure kommer også til PC den 15. november.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden