PlayStation Plus-abonnenter får teste Monster Hunter: World i desember

Capcom annonserte en betatest og en eksklusiv spillfigur for PlayStation 4-versjonen.

PlayStation 4-eiere som gleder seg til Monster Hunter: World trenger ikke vente helt til lanseringsdatoen – 26. januar 2018 – på å ta opp monsterjakten. Capcom har nemlig kunngjort en betatest for spillet, som holdes fra 9. til 12. desember.

Monster Hunter: World byr på nye monstre å bekjempe.
PlayStation Europe

Betaen er tilsynelatende kun tilgjengelig på PlayStation 4, og krever at deltakere har et PlayStation Plus-abonnement. Spillere som oppfyller kravene får utforske to av spillets områder, enten alene eller sammen med opptil tre venner.

Betaen inneholder tre gigantiske beist å jakte på, Great Jagras, Anjanath og Barroth, samt en haug med mindre, men minst like dødelige skapninger. Til hjelp får spillere tilgang på 14 forskjellige våpentyper og diverse gjenstander for både angrep og forsvar.

Spill som Aloy

Ved siden av betaen trakk Capcom sløret av en annen liten godbit for PlayStation-fans. Alle som plukker opp Monster Hunter: World på PlayStation 4 vil kunne spille som Aloy, protagonisten fra Horizon Zero Dawn.

PlayStation 4-spillere kan kle seg ut som Aloy fra Horizon Zero Dawn.
PlayStation Europe

Aloys kostyme og bue, samt en robotdinosaurdrakt for hjelperen din, inkluderes gratis i spillet, men må låses opp før man får tilgang på den. Nøyaktig hvordan det gjøres er ennå uvisst, men ifølge utvikleren skal man gjennomføre et bestemt oppdrag og samle diverse materialer.

Den nyeste traileren for Monster Hunter: World – som du kan se øverst i artikkelen – viser Aloy i aksjon mot noen av spillets monstre. Videoen gir også en smakebit på andre kamper og områder spillere skal få oppleve.

Monster Hunter: World kommer også til Xbox One den 26. januar, mens en PC-versjon skal lanseres etter hvert.

Du kan også jakte på monstre på Nintendo Switch.
Monster Hunter XX er riktignok kun tilgjengelig på japansk »

Siste fra forsiden