Shadow of the Colossus ser nydelig ut i ny trailer

Det folkekjære spillet pusses opp enda en gang.

På E3-messen i år kunngjorde Sony at det kritikerroste spillet Shadow of the Colossus skulle gjenoppstå på PlayStation 4, og siden den gang har vi kun fått et par kortere trailere fra spillet. Under Paris Games Week nylig kom det enda et klipp.

Videoen, som denne gangen varer nesten fire minutter, kan du se øverst i artikkelen og tar oss med gjennom flere av omgivelsene fra spillet som kjennere helt sikkert vil dra kjensel på. At spillet har fått et kraftig, teknisk løft er det ingen tvil om etter videoen å dømme.

Laget på nytt fra bunnen av

Sony

Shadow of the Colossus ble først utgitt til PlayStation 2 i 2006, og i 2011 kom det en oppusset HD-versjon av spillet til PlayStation 3. Den nye PlayStation 4-utgaven vil altså være den tredje gangen spillet gis ut.

Spillet er et action-eventyrspill som går ut på å nedkjempe digre beist og regnes som et innflytelsesrikt spill som blant annet er kjent for sin minimalisme og kunstneriske kvaliteter, i likhet med Ico, som kommer fra samme utvikler.

Sony har tidligere uttalt at den nye versjonen av spillet er laget fra grunnen av til PlayStation 4, en opplysning som ble gjentatt i forbindelse med den nye videoen. Spillet skal også by på mer enn bare grafiske oppdateringer, men utover dette er detaljene ennå noe vage når det gjelder hvilke endringer som kommer.

– Spillet er det samme, men hva spillere foretrekker av kontrollsystemer og slikt endrer seg med tiden. Derfor jobber vi med å implementere en mer modernisert måte å spille på. Man kan selvfølgelig spille slik som originalen var, men det vi gjør er å vise frem hvor utrolig det opprinnelige spillet er med dagens teknologi, forklarte Sony-sjef Shuhei Yoshida under E3-messen tidligere i år.

Den kommende nyversjonen skal lanseres til PlayStation 4 den 7. februar neste år.

Se alle sakene om Paris Games Week 2017 »

Siste fra forsiden