Disgaea 2 offisielt kunngjort

Disgaea: Hour of Darkness fikk karakteren ni hos oss. Nå melder Nippon-Ichi at oppfølgeren er på vei.

Nippon-Ichi Software har nå kunngjort at de jobber med en etterfølger til strategirollespillet Disgaea: Hour of Darkness, som fikk svært god kritikk både hos oss og andre nettsteder. Spillets japanske tittel er Makai Senki Disgaea 2, og lanseringen er satt til 2006. I og med at forgjengeren gjorde det rimelig godt i vår del av verden, hvor det ble distribuert av Koei, ville vi ikke bli overrasket over å se etterfølgeren i butikkhyllene, på tross av at spillet er av den typen som ofte har en tendens til å kun lanseres i Japan.

Handlingen i Disgaea 2 foregår tre år etter hendelsene i originalen, og i stedet for å fortsette eventyret til karakterene fra Hour of Darkness får vi nå et helt nytt eventyr med et nytt persongalleri. Hovedpersonene i originalen kommer imidlertid til å dukke opp også i etterfølgeren, med litt mindre roller enn tidligere. Den nye hovedpersonen er 17-år gamle Adel, en rødhåret jente som lever en ensom tilværelse etter som alle de andre i verden hennes har blitt forvandlet til demoner av den onde Xenon. Nå kjemper hun mot Xenons styrker for å få familien sin tilbake.

Gameplayet vil følge i forgjengerens fotspor og kombinerer rollespill og strategi og rollespill, og de som likte kampsystemet i originalen kan glede seg til et gjensyn med dette i etterfølgeren. I tillegg får vi forgjengerens kongress og rettssystem, men vi kan også glede oss til nye elementer og funksjoner vi ikke tidligere har sett.

Siste fra forsiden