Dishonored 2 kommer i november

Bethesda har annonsert slippdato for snikespillet.

Dishonored 2 har endelig fått en lanseringsdato, og kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 11. november i år. Det melder Bethesda på sine nettsider.

Dishonored 2 er satt til byen Karnaca.
Bethesda

Foruten datoen inneholdt annonseringen ingen detaljer om selve spillet, og disse skal vi først få på Bethesdas E3-konferanse den 12. juni. Gameinformer har riktignok sikret seg en eksklusiv forhåndstitt på Dishonored-oppfølgeren, og vil dele utvalgt informasjon i løpet av uken som kommer.

Som første ledd i avsløringene har spillblekka annonsert stemmeskuespillerne som er hentet inn til prosjektet. Blant disse er Rosario Dawson (Sin City), Pedro Pascal (Game of Thrones) og Sam Rockwell (The Green Mile). Stephen Russell – som spilte Garrett i det opprinnelige Thief – får rollen som Corvo Attano, mens Erica Luttrell – fra blant annet Fallout 4 – gir stemmen til Emily Kaldwin.

Velg hvem du vil spille som

Fra tidligere vet vi at Dishonored 2 vil plukke opp historien 15 år etter hendelsene i forgjengeren, og vi får valget mellom å spille som enten Corvo eller Emily. Ifølge utvikler Arkane Studios skal de to hovedfigurene ha ulike evner og våpen, noe som åpner for flere måter å spille på.

Handlingsforløpet i spillet vil endre seg basert på hvilken figur man velger å spille som, og som i forgjengeren vil valgene du tar påvirke historien underveis. Også denne gangen kan du velge mellom å snike deg forbi vakter, ta livet av alle du møter eller gjøre litt av begge deler.

Vår anmelder ga Dishonored nesten toppkarakter og kalte spillet et kjærlighetsbrev til alle som har savnet snikespill i førsteperson »

Siste fra forsiden