Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley dropper «free-to-play»-planer

– Sørger for at vi kan fortsette å levere en spillopplevelse av toppkvalitet.

Disney

Gameloft har satt endelig lanseringsdato for Disney Dreamlight Valley. Spillet har vært i «early access» i et drøyt år nå, og 5. desember går startskuddet for fullversjonen.

Med kunngjøringen bekreftet studioet også en endring i finansieringsmodell. Planen var opprinnelig at Disney Dreamlight Valley skulle være gratis å spille, men sånn blir det likevel ikke. Spillet vil fortsette å koste penger, som det har gjort i løpet av perioden med tidlig tilgang.

– Idet vi ser frem mot den offisielle lanseringen, og med det vi har lært fra «early access», har vi besluttet å forbli et spill man betaler for i overskuelig fremtid. Dette betyr at vi ikke gjør overgangen til «free to play» når vi går ut av «early access» 5. desember. Dette valget sørger for at Disney Dreamlight Valley vil fortsette å levere en spillopplevelse av toppkvalitet for alle spillere, forklarer utvikleren.

Disney Dreamlight Valley.
Disney

Ved lansering får spillere velge mellom tre versjoner av Disney Dreamlight Valley. Disse strekker seg fra 39,99 til 69,99 dollar i pris, med diverse digitalt ekstrainnhold avhengig av hvor mye du betaler. En utvidelse kalt A Rift in Time, til 29,99 dollar, vil også slippes 5. desember.

Vi tok en kikk på Disney Dreamlight Valley i fjor høst. Vår egen Espen Jansen koste seg med opplevelsen, som i stor grad handler om å traske gjennom Disney-land og blir venner med Mikke, Donald og haugevis av andre kjente figurer.

– Allerede i Early Access er Dreamlight Valley rett og slett et ganske fantastisk spill. Her kombinerer utviklerne en treffsikker tolkning av Animal Crossing-konseptet med nostalgisk Disney-magi, og resultatet er ulidelig koselig.

LES OGSÅ: The Sims 5 blir gratis å spille »

Siste fra forsiden