Podkast

Disse gamle tegneseriefigurene har gjort seg best i spill

Rad Crew spør også om det mest spennende nedlastbare innholdet.

Spider-man, jo!

Vi innrømmer det – vi i Rad Crew er ganske nostalgiske vesner som liker å snakker om 80 og 90-tallet og hvor mye bedre alt var den gangen. Nå skal vi til og med enda lenger tilbake. Vi har nemlig satt sammen en topp fem-liste over tegneseriefigurer som eksisterte lenge før dataspill var oppfunnet, men som har funnet veien inn i spill senere. En viss sjømann som liker spinat skulle vise seg å være veldig viktig for Nintendo, for eksempel.

Yooka Laylee!
Playtonic Games

Ellers har vi fått besøk av Thomas Jørgensen fra NerdCast som deler sine tanker om blant annet. det nye spillet Yooka Laylee som satte Kickstarter i fyr og flamme forrige uke. Kan Playtonic klare å gjenopplive 3D-plattformsjangeren?

Til slutt spurte vi lytterne: hva er det beste stykket nedlastbart innhold du noensinne har kjøpt? Med fare for å høres litt ut som vi sanker klikk: svarene vil definitivt overraske deg!

Ukens meny:

  • (09:07 - 32:00) Topp fem Gamle tegneseriefigurer som ble til spill
  • (32:00 - 1:02:40) Nyheter, blant annet. Yooka Laylee
  • (1:02:40 - 1:46:15) Spillprat m/ bl.a KOTOR til iPad og Spartan Strike på iPad
  • (1:46:15 - slutt) Hva er det beste DLC-et noensinne? Lytterne svarer

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 30. april
Rad Crew, 23. april

Rad Crew, 16. april

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden