Podkast

Rad Crew, Sesong 8, episode 6

Disse Nintendo-seriene savner vi på Wii U og 3DS

Rad Crew synes det er på høy tid å få noen klassikere tilbake.

Rad Crew savner noen spillserier mer enn andre.
Nintendo

I ukens Rad Crew-podkast er det måneden september som er i fokus. Vi pløyer oss gjennom alle utgivelsene som er på vei – og det er mange – for å se hva vi gleder oss mest til. Selvfølgelig har du spill som Destiny og FIFA 15 som er garanterte suksesser, men smalere spill som Danganronpa 2 er det nok også enkelte som gleder seg til (Jostein, blant annet).

Vi savner dere!

Metro Redux er ett av spillene Rad Crew har kost seg med.

Men før det, en topp 5-liste over serier som Nintendo burde ta frem i lyset igjen etter mange år med stillhet. Hvem vil vel ikke ha et nytt Advance Wars eller F-Zero? Vi vil! Og når vi først snakker om Nintendo: I ukens nyheter er løftet om en ny og bedre Nintendo 3DS noe som har fått mange til å glede seg, ikke minst fordi det også kommer en port av Xenoblade Chronicles til den.

Etter en lett diskusjon om det nye Metro Redux på konsoll og PC spurte vi lytterne om hva deres favoritt «power up» er. Svarene var mange, noen forutsigbare og noen som virkelig overrasket oss.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Dette er ukens timeplan:

  • (05:17 - 16:10) Topp 5 serier Nintendo bør bringe tilbake på 3DS eller WiiU
  • (16:10 - 28:30) Nyheter, blant annet ny 3DS-modell
  • (32:00 - 47:56) Spillkalenderen. Hva kommer ut i September?
  • (47:56 - 1:07:23) Metro Redux og andre spill vi har spilt
  • (1:08:15 - 1:24:13) Lytterne svarer: hva er din favoritt power-up i spill noensinne?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 28. august
Rad Crew, 21. august
Rad Crew, 14. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden