Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 20

Disse tingene må vi bare glemme

Half-Life 3? Glem det. En skikkelig Final Fantasy VII-nyutgave? Neppe.

Det er viktig med riktig utstyr når man skal kutte agurker.
Square Enix

Manges forhåpninger ble knust helgen som var da Square Enix sin representant kom på scenen på årets Playstation Experience i Las Vegas og en stor Final Fantasy VII-logo kom på skjermen – som så viste seg å være nok en utgivelse av originalspillet og ikke nyversjonen som alle går og håper på.

Skuffelsen er til å ta og føle på.

Vi har i ukens Rad Crew-podcast gått til det steget at vi har laget en Topp 5-liste over ting som vi gamere rett og slett bare må gi opp å vente på. Og Final Fantasy VII-nyversjonen er en av dem. Tenk på det slik: hvis den noensinne kommer får det bli en kul overraskelse!

E-sport og Smash Bros.

Ellers i episoden fikk vi besøk av Stein Wilmann, som er esportansvarlig for Gamer.no. Han forklarer oss hva som er hot or not i e-sport-verdenen, samtidig som han snakker litt om hva som skjer med Gamers dekning av ulike e-sport-turneringer verden over.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Jostein, Are og Stian har alle spilt Super Smash Bros. for Wii U, og det ble et naturlig tema for ukens spillprat. Det er det beste spillet i serien og kombinerer det beste fra Melee og Brawl, de to foregående spillene i serien.

Er pek-og-klikk-sjangeren død? (bilde: Ron Gilbert & Gary Winnick).

Til slutt har vi bedt lytterne svare på et spørsmål som regelmessig har blitt stilt siden nittitallet: Er pek-og-klikk-sjangeren død? Eller har den en fremtid, selv om Telltale, og til og med nye King’s Quest, tilsynelatende har lagt sjangeren bak seg?

I studio sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Her er ukens meny:

  • 5:00 – Topp 5 ting gamere må slutte å vente på
  • 24:00 – Nyheter
  • 42:40 – E-sport med Stein Wilmann fra gamer.no
  • 1:00:00 – Super Smash Bros for WiiU
  • 1:25:00 – Innspill fra lytterne: er pek-og-klikk sjangeren død?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Les også
Anmeldelse: Super Smash Bros. for Wii U

Rad Crew, 4. desember
Rad Crew, 27. november
Rad Crew, 20. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden