Disse vant Halo: Reach

Er du blant de tre heldige vinnerne av Xbox 360-skytespillet?

Alt har sin ende. Tirsdag kom avslutningen (eller strengt tatt begynnelsen) på Halo-skytespillserien i butikk. Den særs populære franchisen begynte på Xbox for ni år siden, og har satt mang en standard for skytespill på konsoll. Nå går Halo-utvikler Bungie fra Microsoft til Activision, mens rettighetene til serien blir hos Microsoft.

I flerspiller kan spillere blant annet kjempe om en generator.

Halo: Reach foregår før handlingene i spillet som startet det hele, Combat Evolved. Spilleren er med i en gruppe Spartan-enheter som skal redde planeten Reach fra krigerske romvesener. Vi får en gigantisk og voldsom actionopplevelse, i et spill som nærmer seg røttene til originalspillet fra 2001. Samtidig er dette spillet mer alvorstynget, menneskelig og modent enn sine forgjengere.

Flerspillerdelen er spillets største styrke. Via Xbox Live får du rikelig med moduser, brett og muligheter til å holde deg engasjert i lang tid fremover. Man kan samarbeide på brett fra kampanjen, kjempe mot stadig vanskeligere bølger av fiender, slåss tre mot tre om å ødelegge eller beskytte en generator, og mye mer. Du kan også lage dine egne brett.

Vi hadde tre Halo: Reach-spill i potten. Alle som ville delta i trekningen måtte svare på hvor mange Halo-spill Bungie har utviklet. Korrekt svar var 5.

Over 1200 lesere deltok i konkurransen. Her er vinnerne denne gangen:

  • Michelle Hustad
  • Njål Digre
  • Thomas Indreflø

Gratulerer til alle tre! Spillet er på vei i posten.

Siste fra forsiden