Disse vant helikoptertur til HW-LAN

For en tid tilbake utlyste vi en konkurranse der deltakerne kunne vinne helikoptertur til HW-LAN. Nå er vinnerne klare.

Alle som bestilte billett til HW-LAN før 20. august klokken 16 var med i trekningen av en spektakulær ankomst med helikopter. Komplett – som er en av hovedsponsorene – sender sitt Battlefield 2-lag inn med helikopter, og har stilt dette til disposisjon for HW-LAN-arrangøren.

Det første heliopteret blir brukt til, er å transportere fem deltakerne fra et avtalt sted i Oslo-området til Hangar 4 på Fornebu. Flyturen vil foregå i god høyde over Oslofjorden, og vil være en opplevelse man sent glemmer.

De fem heldige vinnerne er som følger:

  • Thomas Myrdal, Jaren
  • Steinar Sørvik Stavland, Bremnes
  • Per Willy Joks, Oslo
  • Marius Huse Jacobsen, Strømmen
  • Fredrik Rustøen, Fetsund

Vi gratulerer så mye! Vinnerne blir kontaktet for ytterligere detaljer. Hvis noen av vinnerne ikke ønsker å delta på denne helikopterturen vil man få en trøstepremie i stedet. Den ledige plassen går da til en annen tilfeldig utvalgt.

HW-LAN foregår fra 4. oktober til 8. oktober, og er høstens store datatreff i regi av Hardware-nettverket. I fem dager skal over 3000 deltakere hygge seg på Fornebu. Det er ildsjeler i Hardware-nettverket, Battlefield.no og forumbrukere fra begge miljøer som står bak, og det legges vekt på at dette er et brukerstyrt LAN.

Mer informasjon HW-LAN får dere ved å lese vårt intervju med arrangøren, eller ta en tur innom hjemmesiden.

Siste fra forsiden