Ditt morsomste spilløyeblikk?

Har du en artig spillhistorie å dele med Norge? Eller kanskje et latterlig spillbilde? Da kan du vinne fine premier og få ditt bidrag presentert på Gamer.no!

Gamer.no inviterer alle våre lesere til å sende oss det mest latterlige du har opplevd i et spill per dags dato. Vi deler konkurransen opp i to kategorier – bilder og historier, og de aller beste vil vi inkludere i en egen feature vi vil lansere her på nettstedet. Vinnerne av de to kategoriene vil også få en fin premie av Gamer.no.

Reglene er enkle. Historien må ikke være lengre enn 300 ord og ikke inneholde unødig ordbruk. Prøv å fortelle historien din på en lettfattelig måte.

Bilder må bli sendt i .JPG-format og ikke være større enn 200 KB. Redigerte bilder godtas ikke. Alle bilder må ha en kort beskrivelse av hvilket spill det er fra og hva som skjer i bildet.

Alt innsendt materiale som ikke holder seg innenfor disse reglene vil bli forkastet og bidragsyter diskvalifiseres.

Hver deltaker kan kun sende ett bilde og/eller én historie. Du trenger naturligvis heller ikke delta i begge kategoriene om du ikke selv ønsker det. Innholdsmessig er det absolutt ingenting vi ikke godtar så lenge det holder seg innenfor rimelighetens grenser og ikke fremstår som støtende.

Send ditt bidrag per e-post til erling@gamer.no.

Lykke til!

Siste fra forsiden