Djevelen gråter igjen

Demondreper Dante er tilbake, i neste Devil May Cry.

TOKYO/OSLO (Gamer.no): På Tokyo Game Show har den japanske utgiveren Capcom avslørt at de jobber med britiske Ninja Theory om å lage et nytt spill i Devil May Cry-serien. Spillet kommer til Xbox 360 og PlayStation 3, og har fått navnet DmC.

Utviklere på scenen. (foto: Cato Hagen/Gamer.no)

DmC foregår i nåtiden, men i spillets verden er lite som det virker på overflaten, og det er ikke alltid like lett å se forskjell på det gode og det onde. Veteranen Dante har opplevd et stort svik, og er på jakt etter hevn.

Som vanlig er fokus på en kombinasjon av skyting og fekting, og Dante har fått nye egenskaper som kommer godt med i de nye, interaktive miljøene spillet foregår i.

Nye Dante.

Vi er på plass i Tokyo, og Thomas Heger har følgende inntrykk av DmC:

– En ny og yngre Dante inntar scenen. Han ser ut som en svært ung blanding av Keanu Reeves og David Bowie. Følelsen er veldig lik Kick-Ass-filmen, men det er mer fargerikt, med et fokus på moderne gatekultur – grafitti, moter, mentalitet.

Ifølge Capcom skal DmC beholde seriens «DNA», men har også fått et «mørkt og brutalt gameplay» som de mener vil omdefinere hele franchisen (uten at de forklarer det nærmere).

Spillet har ikke fått noen lanseringsdato.

Siste fra forsiden