Nytt Megami Tensei til Vesten

Djevelsk taktikk

Det jobbes med en engelskspråklig utgave av taktikkrollespillet Devil Survivor.

Den japanske rollespillserien Shin Megami Tensei har høstet mye ros med titler som Lucifer's Call og Persona 3, og nå er det første DS-spillet i serien på vei til Vesten.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor foregår i Tokyo etter en overnaturlig katastrofe rammer byen. Demoniske vesener har inntatt gatene, og Japans myndigheter har svart med å stenge byen for omverdenen. De menneskene som fortsatt befinner seg i Tokyo er nå overlat til en uviss skjebne.

Du er en av disse stakkarene, men du har heldigvis tilgang på svært nyttig teknologi. En mystisk computer gjør at du kan kommunisere med demonene og inngå kontrakter med dem. Dermed kan du skaffe deg viktige allierte i kampen for å overleve og berge Tokyo fra de invaderende hordene.

Som i andre Shin Megami Tensei-spill kan du styrke dine demoniske allierte ved å fusjonere dem med hverandre. Et annet fellestrekk med tidligere titler i serien er muligheten til å påvirke historien med valgene du gjør.

Kampsystemet skal være en blanding av taktikk og rollespillkamper. Du setter sammen lag og flytter dem rundt på kart som i et taktikkspill, men når du angriper foregår kampene som i mer tradisjonelle japanske rollespill.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor slippes i statene til sommeren. Noen europeisk utgiver har foreløpig ikke meldt seg.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden