Alter Ego i 2010

Død mann blir morder?

Et nytt eventyrspill fra selskapet bak Black Mirror er på vei til Europa.

Tsjekkiske Future Games stod bak skrekkeventyrspillet Black Mirror, og en oppfølger er på vei til resten av Europa gjennom Mamba Games. Den ferske utgiveren bitComposer Games har også fattet interesse for Future Games og sikret seg de europeiske rettighetene til Alter Ego, et mørkt eventyrspill som ble sluppet i Tsjekkia tidligere i år.

Mørkt og dystert

Alter Ego foregår i den britiske byen Plymouth på slutten av 1800-tallet. En nylig avdød adelsmann forsvinner fra graven sin, og kort tid etter blir flere mennesker myrdet. Det gikk mange fæle rykter om adelsmannen før han døde, så disse hendelsene gjør byens innbyggere særdeles utrygge.

Vi får rollen som to forskjellige menn som blir involvert i saken. Den ene er den unge tyven Timothy Moor, og den andre er en lokal politiinspektør ved navn Bristol. Gjennom deres respektive etterforskninger nøstes byens grusomme mysterier sakte men sikkert opp.

Spillet skal være et nokså tradisjonelt pek-og-klikk-eventyrspill med massevis av gåter å løse, samt diverse gjenstander å kombinere og bruke på (forhåpentligvis) logiske måter. Du må treffe over tredve personer og utforske åtti områder på din jakt etter morderens identitet og motiv.

Alter Ego skal slippes i løpet av første kvartal 2010. Det kommer både til PC og Wii.

Siste fra forsiden