DokeV

DokeV serverer helsprø action i en Pokémon-lignende verden

Se den nyeste traileren for spillet.

Under åpningsshowet for Gamescom onsdag kveld dukket det besynderlige spillet DokeV opp. Utvikler Pearl Abyss vartet opp med en fire minutter lang trailer, med den ene helsprø aktiviteten etter den andre.

Man må slåss mot en rekke sværinger.
Pearl Abyss

Videoen – som du ser over – viser frem verdenen spillere får utforske på rullebrett, med sveveparaply og i små lekebiler. Det hele har et unektelig Pokémon-preg over seg, og samling av diverse skapninger står også på menyen.

Ved siden av mennesker er verdenen nemlig befolket av såkalte Dokebi. Disse snåle vesenene følger med spillerne ut på tur, og ser ut til å være veldig kjekke å ha med når noen av verdenens svære fiender dukker opp.

I kamp bruker spillere både Dokebi og en bråte med mildt sagt interessante våpen. Traileren viser både pistoler som skyter konfetti, samt oppblåsbare hammere og fotballbomber. Støvsugeren fra Luigi's Mansion ser også ut til å ha fått innpass.

Akkurat når spillere får gi seg i kast med galskapen er riktignok ikke klart. Pearl Abyss delte ingen detaljer om hverken slippdato eller plattform, så etter alt å dømme må vi vente en stund.

Vill action blir det også i det neste Saints Row-spillet.
Volition starter serien på nytt, og toner visst ned galskapen litt »

Siste fra forsiden