Donkey Kong melder seg på i Mario + Rabbids-slaget

Strategispillet får flere figurer, oppdrag og utfordringer neste måned.

Den tidligere annonserte Mario + Rabbids Kingdom Battle-utvidelsen Donkey Kong Adventure er snart klar for lansering. Ubisoft dro opprinnelig sløret av pakken allerede i januar, før det plutselig ble stille i flere måneder. Via sine nettsider melder utvikleren nå at paken kommer en gang i juni, men en eksakt dato er fortsatt ikke bekreftet.

Se hvordan det blir å spille som Donkey Kong i Mario + Rabbid Kingdom Battles neste utvidelse. (Video: Ubisoft)

I Donkey Kong Adventure tar Rabbid Peach turen til et helt nytt område inspirert av kjente steder fra Donkey Kong-spillene. Sammen med Donkey Kong selv og Rabbid Kranky må hun bekjempe utallige monstre, og Ubisoft lover en rekke nyvinninger til spillets kamper. Traileren på høyre side viser litt av hva spillere kan forvente.

Ifølge utvikleren byr Donkey Kong Adventure på omtrent ti timer med ekstrainnhold, inkludert nye Rabbid-monstre å bekjempe, puslespill å løse og hemmeligheter å oppdage. Pakken slippes som del av spillets sesongpass, men det blir også mulig å kjøpe den separat.

Overraskende triumf

Ubisoft og Nintendo trakk opprinnelig sløret av Mario + Rabbids Kingdom Battle på E3 2017. Takket være rykter og lekkasjer i forkant av messa kom ikke kunngjøringen som noen overraskelse, men det var likevel mange som klødde seg i hodet da bekreftelsen endelig kom.

Det uventede samarbeidsprosjektet skulle imidlertid vise seg å bli riktig så populært, både blant fans og kritikere. Vår egen Bjarte Wathne Helgesen roste introduksjonen av turbasert strategi til Mario-universet, og klinte til med ni av ti poeng på karakterskalaen:

– Mario + Rabbids Kingdom Battle er en triumfferd, for Mario og Nintendo så vel som for Ubisoft. Dette er et spill som er sprekkferdig av kreativt overskudd, uimotståelig sjarm og skaperglede. Det er vakkert, det er moro, det er utfordrende, det er nyskapende, skrev han i sin anmeldelse.

Mario og Donkey Kong blir trolig å se på årets E3-messe også.
Nintendo skal blant annet vise frem Super Smash Bros. for Switch »

Siste fra forsiden