Rollespillveteraner med nytt studio

Doublebear er født

Gode nyheter for deg som liker klassiske, turbaserte rollespill.

Brian Mitsoda (mest kjent som skribent og designer på Vampire The Masqurade: Bloodlines) og Annie Carson (Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir) har startet et nytt spillstudio som vil fokusere på å lage rollespill for sjangerens kjernetilhengere.

Den nye utvikleren, DoubleBear Productions, vil samarbeide med Iron Tower Studio om utviklingen. De vil bruke Iron Towers teknologi og verktøy, som også brukes på Iron Towers to kommende rollespill, Age of Decadence og Cyclopean.

Age of Decadence.

Det første prosjektet fra DoubleBear er et gruppebasert rollespill med turbasert kamp. Utviklerne vil ikke røpe spesielt mye om spillet, men forteller at det dreier seg om overlevelse og flukt i en verden der sivilisasjonen er i ferd med å forfalle.

Iron Tower-forumet forteller Brian Mitsoda følgende om verden spillet foregår i:

– Det er ikke et fantasy-spill. Det er, så vidt jeg vet, det første rollespillet som bruker en setting som dette. Folk som har sett designet vi jobber med er litt sjokkerte over at ingen har laget dette spillet tidligere.

Spillet bruker et isometrisk perspektiv, lik det vi finner i Age of Decadence. Det bruker sitt eget unike regelsystem, og kommer ikke til å inneholde magi.

Siste fra forsiden