Dra på dinosaurjakt i desember

Svenskene bak theHunter gir oss et jaktspill hvor byttedyrene ikke er nusselige.

Expansive Worlds/Avalanche Studios

Det svenskutviklede jaktspillet theHunter har biltt svært populært i årenes løp, og byr på en rimelig realistisk jaktopplevelse i store og ofte vakre villmarksmiljøer.

Himmelen ser annerledes ut i Sverige.

Nå har utviklerne bak spillet annonsert at en gjeng ansatte i lang tid har jobbet med et sideprosjekt. Det har under utviklingen vært kjent som Project Flintastek, men har nå fått det litt kjedeligere navnet theHunter: Primal.

Jeger og bytte

Spillet skal være raskere og mer fokusert på overlevelse enn theHunter – her jakter du tross alt på dyr som gemerelt ser på deg som mat, så det hele blir litt mer rettferdig.

Mmh, middag.

Utviklerne røper ikke kjempemye om det nye spillet, men forklarer at det ikke er ment som et produkt de vil videreutvikle i årevis, slik som theHunter. I stedet for å være et «free to play»-spill som theHunter ser det ut til å lanseres på «gammeldags» vis.

Skaperne lover imidlertid rabatter for eksisterende theHunter-spillere.

theHunter: Primal bruker forøvrig samme motor som theHunter, altså Avalanche Engine som du også kjenner fra Just Cause-spillene. Planen er å lansere det nye spillet på Steam før jul.

Forhåpentligvis blir dette en langt hyggeligere opplevelse for spillerne enn dinosaurspillet The Stomping Land ble.

Siste fra forsiden