Dra tilbake til fremtiden til uka

Back to the Future-spillet har endelig fått en slippdato.

Det er 20 år siden den siste filmen i serien kom ut, men «Back to the Future» fremkaller nok fortsatt varme følelser i mange av våre lesere. At eventyrspillfavorittene Telltale Games spillmatiserer det hele burde dermed ikke plage så mange.

Spillets trailer.

Ifølge spillnettstedet 1up får vi et gjensyn med Marty og Doc Brown allerede neste uke, rettere sagt onsdag 22. desember. I første omgang er det kun snakk om Mac- og PC-versjoner, men både iPhone og PlayStation 3 skal få spillet til neste år.

Fra før av det er kjent at dette vil være et eventyrspill i episodeformat, ikke ulikt for eksempel Sam 'n Max-serien fra samme utvikler. Christopher Lloyd er også med som stemmeskuespiller for sin klassiske Doc Brown-figur, og mannen bak originalmanusene skal være involvert i skriveprosessen.

1up melder samtidig at det vil vanke belønninger til de som handler spillet gjennom utviklerens offisielle nettbutikk. Alle som bestiller spillet direkte fra dem vil motta en samle-DVD, og skulle du være kjapt ute og forhåndsbestille det hele så mottar du også gåteløsingsspillet Puzzle Agent helt gratis.

Telltale Games jobber også med en spillversjon av Jurassic Park, som kommer først til neste år.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden