Dato satt for Yakuza 3

Dragen vender tilbake

Den tøffeste eksgangsteren i spillverdenen er klar for Europa.

Yakuza er en serie hardbarkede actioneventyr hvor du får bryne deg på Japans underverden i rollen som Kazuma «Dojimas Drage» Kiryu, en tidligere gangster som stadig får problemer når han forsøker å kutte trådene til sitt tidligere liv.

Japanske gangstere er notoriske blottere

Før jul meldte Sega om et Europa-slipp for det fjerde spillet i serien, som forvirrende nok har tittelen Yakuza 3. Nå er en endelig slippdato satt, og fra 12. mars får vi igjen besøke Tokyos mindre trivelige strøk.

I Yakuza 3 har Kazuma flyttet til Okinawa sammen med adoptivdatteren Haruka. Der driver han et barnehjem, men som vanlig tar det ikke lang tid før fortiden innhenter Kazuma.

Barnehjemmet ligger nemlig på jord eid av den lokale yakuza-sjefen, som har forbindelser til Kazumas gamle kompiser i Tokyo. Kazuma blir dermed dratt inn i ferske konflikter i gangstermiljøet, og må kjempe for å beskytte sitt nye hjem.

Som vanlig er det massevis å se og gjøre bortsett fra å spille gjennom selve historien. Det blir et gjensyn med den fiktive bydelen Kamurocho i Tokyo, samt nye steder å utforske på Okinawa. Over alt lurer det gangstere og intriger, og det er over hundre sideoppdrag å bryne seg på. En drøss med mer fredelige aktiviteter er også inkludert, som gambling, karaoke, fisking, arkadespill og restaurantbesøk.

Yakuza 3 har vært ute i Japan en stund, så der får de Yakuza 4 i mars. Dette er foreløpig ikke bekreftet for slipp i Vesten.

Siste fra forsiden