Dragon Quest får nordisk utgivelsesdato

Ubisoft har nå kunngjort den nordiske lanseringsdatoen for Square Enix sitt episke rollespill Dragon Quest: The Journey of the Cursed King.

Dragon Quest: The Journey of the Cursed King er det åttende spillet i denne ekstremt populære serien med japanske rollespill, men er det første spillet serien som kommer til Europa. Den nordiske lanseringen vil finne sted 12. april, og i vårt lille hjørne av verden er det Ubisoft som gir ut spillet.

Dette klassiske japanske rollespillet tilbyr et episk eventyr i en sømløs middelalderverden, der du kan reise så langt øyet kan se og kjempe mot en mengde unike monstre i full 3D. Spillet tilbyr mellom 50 og 60 timers gameplay, og den europeiske versjonen får et fullstendig orkestralsk lydspor, stemmer spilt inn av britiske skuespillere, et nytt menysystem, nye kampegenskaper og forbedrede animasjoner.

Spillet er skapt av noen av de største navn i den japanske underholdningsindustrien. Dragon Ball-skaperen Akira Toriyama har stått for karakterdesignen i spillet, Yuji Horii har skapt historien og manuskriptet, mens Koichi Sugiyama har komponert musikken. Spillet ble utviklet hos Level-5.

Square Enix-sjefen John Yamamoto forteller at selskapet har blitt overveldet av støtten de har fått etter at planene om den europeiske utgivelsen av dette spillet ble kjent, og at lanseringen av Dragon Quest: The Journey of the Cursed King markerer begynnelsen på et svært viktig år for Square Enix i Europa.

Siste fra forsiden