Dragon Quest XII

Dragon Quest XII: The Flames of Fate avduket

Square Enix jobber også med en HD 2D-versjon av Dragon Quest III.

Square Enix

Den klassiske rollespillserien Dragon Quest har blitt 35 år gammel. Den store dagen var på torsdag, og Square Enix markerte dagen med både pomp, prakt og nye spillavsløringer.

En logo var alt vi fikk se fra Dragon Quest XII. (Video: Square Enix)

Først og fremst er et nytt innslag i serien på vei. Dragon Quest XII: The Flames of Fate dukket opp mot slutten av torsdagens sending, med en kort teaser som i grunnen bare viste spillets logo.

Spillsjef Yuji Horii antydet riktignok at fans kan forvente visse endringer til spillets kampsystem. Mer ville han ikke ut med enda, så vi venter på detaljer om både lansering og plattformer.

Se traileren for nye Dragon Quest III. (Video: Square Enix)

Neste punkt på nyhetslista var en oppussing av Dragon Quest III. Spillet som opprinnelig ble lansert i 1998 gjenskapes i såkalt HD 2D-stil – som Square nylig har brukt i for eksempel Octopath Traveler.

Som om ikke det var nok dro utvikleren også sløret av sidespranget Dragon Quest Treasures – et rollespill med figurer fra Dragon Quest XI. Mobilpuslespillet Dragon Quest Keshi Keshi ble også avduket, samt diverse nyheter for nettrollespillet Dragon Quest X, som kun er tilgjengelig i Japan.

Vi likte seriens forrige spill veldig godt.
Les anmeldelsen av Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age »

Siste fra forsiden