Drakengard 2 kommer til Europa

Ubisoft har kunngjort at de vil bringe Square-Enix actionrollespill Drakengard 2 til Europa.

Ubisoft har nå fortalt at de kommer til å gi ut Drakengard 2 i Nord-Amerika og Europa. Spillet kommer til PS2, og den europeiske lanseringen er satt til mars 2006. Spillet har allerede blitt lansert i Japan (under det morsomme navnet Drag On Dragoon 2), hvor det i den første uken det var i salg solgte over 100 000 kopier.

Hendelsene i Drakengard 2 foregår 18 år etter originalspillet. Caim (helten fra det forrige spillet) er borte, og den unge ridderen Nowe er (sammen med dragen Legna) den nye hovedrolleinnehaveren. Handlingen foregår både på bakken og i luften, og Square-Enix forteller at kampsystemet fra originalen har blitt kraftig raffinert, selv om fokuset fortsatt er det samme som tidligere.

Originalspillet fikk en svært blandet mottakelse (en rask titt på Gamerankings viser karakterer fra 2/10 til 10/10). Her på Gamer.no stakk det av med en syver, og grunnen kan du lese i Øystein Fureviks omtale. Om du behersker japansk, kan du få mer informasjon om spillet på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden