Dramatiske scener i ny Mass Effect: Andromeda-trailer

Det nye klippet viser oss mer av hva vi har i vente.

Det neste kapittelet i BioWares sci-fi-epos Mass Effect nærmer seg med stormskritt, og for å stille sulten har vi hittil blitt servert både klipp fra selve spillet og opptil flere trailere. Nå har enda en trailer fra spillet dukket opp.

Det nye klippet, som du kan se øverst i artikkelen, er den andre filmatiske traileren og gir oss enda større innsikt i historien som venter oss i Mass Effect: Andromeda.

Videoen byr ikke på altfor mange detaljer, men noen interessant glimt får vi likevel. Blant annet ser vi det som tilsynelatende er en sentral skurkefigur i spillet og ikke minst noen av dem som blir kompanjongene dine.

Ambisiøst storspill

I klippet ser vi også en koloni kalt New Earth hvor 20 000 mennesker er strandet og i ferd med å gå tom for strøm. I likhet med foregående Mass Effect-titler ser det ellers ut til at romanser også vil inngå i spillets historie.

Dette sjarmtrollet er blant figurene som dukker opp i den nye traileren.
EA

Mass Effect: Andromeda er blitt beskrevet av Bioware som det mest ambisiøse spillet i serien, og både historier, figurer, planeter, arter og spillmekaniske systemer vil by på masse nytt. I spillet skal man utforske en rekke planeter, hver med sin egen historie å fortelle, i søskenparet Sara og Scott Ryder sine skikkelser.

Spilleren skal ha stor handlefrihet, og hvert valg har konsekvenser, slik at man må passe på hvem man allierer seg med og hvem man gjør til en fiende. Kampen for ressurser er drivkraften bak mange av konfliktene man møter på, og spilleren må selv kjempe for å skaffe seg det man trenger.

Spillet slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 23. mars.

Her er et lengre klipp fra selve spillet »

Siste fra forsiden