Drapsklovnene kommer i høst

Twisted Metal har endelig fått utgivelsesdato.

Sony har mange stolte spillserier på baken, og det har ikke vært anledning til å relansere dem alle til PlayStation 3 så langt. En av disse er bilkampserien Twisted Metal, kjent for beksvart humor og et snodig rollegalleri. Her har vi blant annet fått styre noen svært drapslystne klovner i djevelske fartøy. Serien har solgt over 15 millioner eksemplarer, og det var i grunn aldri noen tvil om at den var på vei tilbake.

Et av de første bildene fra spillet.

Vi var der da spillet ble annonsert under fjorårets E3-messe i Los Angeles, og nå har det endelig fått en utgivelsesdato. Ifølge en trailer Gametrailers har lagt ut så slippes det den 4. oktober i år. Det betyr at det kommer dagen etter her i Norge.

Bilspillet utgis eksklusivt til PlayStation 3, og er bare ett av mange spill i satsningsåret 2011 for Sony. De har over 20 eksklusive stortitler på vei, blant annet Uncharted 2, inFamous 2 og mystiske Journey.

Spillet utvikles av Eat Sleep Play, som er studioet til God of War-skaperen David Jaffe. Han har også vært ansvarlig de foregående spillene i bilserien. Vi gjentar det altså: utgivelsesdatoen er 5. oktober, og det blir eksklusivt til PlayStation 3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden