Drapsklovnene kommer i høst

Drapsklovnene kommer i høst

Twisted Metal har endelig fått utgivelsesdato.

Sony har mange stolte spillserier på baken, og det har ikke vært anledning til å relansere dem alle til PlayStation 3 så langt. En av disse er bilkampserien Twisted Metal, kjent for beksvart humor og et snodig rollegalleri. Her har vi blant annet fått styre noen svært drapslystne klovner i djevelske fartøy. Serien har solgt over 15 millioner eksemplarer, og det var i grunn aldri noen tvil om at den var på vei tilbake.

Et av de første bildene fra spillet.
Et av de første bildene fra spillet.

Vi var der da spillet ble annonsert under fjorårets E3-messe i Los Angeles, og nå har det endelig fått en utgivelsesdato. Ifølge en trailer Gametrailers har lagt ut så slippes det den 4. oktober i år. Det betyr at det kommer dagen etter her i Norge.

Bilspillet utgis eksklusivt til PlayStation 3, og er bare ett av mange spill i satsningsåret 2011 for Sony. De har over 20 eksklusive stortitler på vei, blant annet Uncharted 2, inFamous 2 og mystiske Journey.

Spillet utvikles av Eat Sleep Play, som er studioet til God of War-skaperen David Jaffe. Han har også vært ansvarlig de foregående spillene i bilserien. Vi gjentar det altså: utgivelsesdatoen er 5. oktober, og det blir eksklusivt til PlayStation 3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen