Travis Touchdown skifter beite

Drapsmann nummer én

No More Heroes kommer til PlayStation 3 og Xbox 360.

Den smått eksentriske spillskaperen Goichi Suda, bedre kjent som Suda 51, og hans Grasshopper Manufacture-studio stod bak det besynderlige actioneventyret No More Heroes til Wii. En oppfølger er på vei til samme konsoll, og nå meldes det at PlayStation 3- og Xbox 360-eiere får prøve seg på originalen.

Travis moser tryner i No More Heroes til Wii

Ifølge Kotaku er det det japanske spillmagasinet Famitsu som har offentliggjort nyheten. Noen egentlige detaljer om de nye utgavene ble ikke publisert, bortsett fra at de får en «Very Sweet»-modus hvor de kvinnelige karakterene sprader rundt i badedrakt. Vi kan vel også regne med en eller annen form for grafisk oppgradering.

No More Heroes handler om nerden Travis Touchdown. En dag får han plutselig en veldig spesiell oppgave fra en vakker kvinne på den lokale puben. Hun vil at han skal drepe en leiemorder, noe han lykkes med takket være sin nykjøpte lyssabel.

Etter drapet får Travis beskjed om at han nå er rangert som den tolvte beste drapsmannen i verden. Han blir bedt om å kverke de elleve andre og bli leiemorder nummer en. Dermed starter en lang kamp mot sære drapsmenn, samt litt deltidsarbeid for å tjene nok penger til kampregistrering.

No More Heroes til PlayStation 3 og Xbox 360 slippes 25. februar i Japan.

Siste fra forsiden