Drømmefall: Den Lengste Reisen

Det har lenge vært stille fra Funcom angående etterlengtede Drømmefall. Nå letter de litt på sløret, ved å gi oss en ny trailer.

Drømmefall er en videreutvikling av den verdenen som ble skapt i forbindelse med Den Lengste Reisen. Eventyrspillet vil inneholde en full 3D-verden med elementer av action, som sniking, klatring, svømming og, dersom spilleren ønsker det, kamp mot de onde kreftene i spillet. Det bærende elementet er likevel historien. Året er 2219. En ung kvinne, Zoë Castillo, avdekker en konspirasjon om å kontrollere menneskeheten gjennom drømmer.

Hennes ferd leder henne til et høyteknologisk selskap i Japan som utvikler en maskin for å manipulere folks drømmer og høste deres drømmeenergi. Zoë finner ut at det bare fins én der ute som kan hjelpe henne: April Ryan. Men først må hun, og spilleren, finne henne. Det vil være flere løsninger på problemene og flere alternative utfall som vil påvirke spillets og fortellingens flyt.

I den nylanserte traileren viser norske Funcom frem diverse områder fra spillet, og til dels også noe som ligner på gameplay, akkompagnert med musikk fra spillet, og selvsagt litt pirrende informasjon om historien.

Drømmefall: Den Lengste Reisen slippes på PC og Xbox i løpet av andre kvartal 2006. For mer informasjon om spillet anbefaler vi en titt på vår produktside, hvor dere finner sniktitter og skjermbilder. Det er ikke avklart hvem som skal stå for de norske stemmene denne gangen.

Siste fra forsiden