Du har neppe spilt et racingspill som Krautscape før

Her må du lage banene mens du kjører.

Krautscape er et racingspill utenom det vanlige. Handlingen foregår på berg-og-dalbane aktige veier som svever i luften. Men bilene er utstyrt med vinger, så om man havner utenfor banen er ikke det nødvendigvis noe problem.

Ikke bare kan man tjene tid på slike snarveier, men man får også ekstrapoeng for å plukke med seg svevende bonuskasser. Men spillerne kan ikke bare ignorere banen – det er nemlig kun ved å ha hjulene på veien at du bygger opp fart.

Lag banen mens du kjører

Men dette er ikke spillets mest interessante særtrekk. Det er nemlig lederen selv som må bygge banen foran seg – i sanntid. Og banen må helst designes slik at den går i nærheten av bonuskassene.

Spillet fokuserer på flerspiller, og du kan spille over nettet, LAN eller via delt skjerm (for opp til fire spillere). Det har også en øvingsmodus for enspiller.

Krautscape er nå tilgjengelig på «early access»-tjenesten til Steam. Spillmekanismene skal være spikret, og spillet vil gradvis få mer innhold i tiden som kommer.

Det er ikke klart når den ferdige versjonen skal lanseres, men utviklerne regner med å bli i «early access» i tre til fem måneder. Spillet er planlagt utgitt på Windows, MacOS og Linux, men for øyeblikket ser det kun ut som de to førstnevnte versjonene er tilgjengelig.

Hvis du har sansen for flybiler kan du forresten også ta en titt på racingspillet Distance.

Siste fra forsiden