Du kan prøve Paragon gratis neste uke

Epic Games inviterer til betatesting av sitt kommende MOBA-spill.

Epic Games

Epic Games vil avholde en åpen betatest for MOBA-spillet Paragon fra 26. til 30. mai, annonserte utvikleren onsdag på sine nettsider. Betaen blir tilgjengelig på både PC og PlayStation 4, og tilbyr spilling på tvers av plattformene.

For å delta i betaen må du registrere deg på Paragon.com innen onsdag 25. mai, ved å opprette en Epic Games-konto. Dersom du ønsker å spille på PlayStation 4 må du deretter koble Epic Games-kontoen til PlayStation Network-kontoen din.

Epic Games' første MOBA-forsøk

Paragon.
Epic Games

Med Paragon gjør Gears of War-utvikler Epic Games sitt inntog i MOBA-sjangeren, som ledes av gigantene League of Legends og Dota 2. Fremfor å kopiere konkurrentene har utvikleren riktignok satt sitt eget preg på spillet, som spilles i tredjeperson i stedet for det velkjente fugleperspektivet.

Spillere velger mellom diverse figurer, hver med ulike spesialiseringer og egenskaper, og må samarbeide med lagkameratene sine for å nedkjempe motspillere. Vi tok nylig en kikk på Paragon, og selv om spillet foreløpig bare er i betastadiet satt vår skribent igjen med et godt inntrykk:

– Det kjører bra, figurene adlyder kommandoer til punkt og prikke og samarbeid betyr forskjellen på liv og død. Ferdigheter og kortsystemet gjør at spillets gang forandrer seg fra start til slutt, og glemmer du spillets regler er det bare deg selv du har å takke. Man kan spørre seg om det er nok innhold til å gjøre Paragon et spill man vil elske i lengden, men så langt lover det godt, skrev Andreas Bjørnbekk.

Paragon blir gratis å spille på både PC og PlayStation 4 og skal lanseres en gang til høsten. Ved å kjøpe en «Founder's Pack» kan du imidlertid få tilgang på spillets «Early Access»-utgave allerede nå.

Vi snakket med Paragon-utviklerne tidligere i år.
Epic Games tror ikke de kommer for sent til MOBA-festen »

Siste fra forsiden