Du kan spille Star Wars Battlefront-betaen uten nett

Spill like gjerne sammen med en venn i sofaen.

Helt bak i midten kan du skimte datautgaven av Arve Juritzen.
EA

Når EA og DICE sparker igang den åpne betafasen til Star Wars Battlefront tidlig i oktober, kan du både spille på nett med andre og avkoblet hjemme i din egen stue.

Kompis.

Star Wars Battlefront-sidene forteller nettsammfunsjef Mathew Everett at man sågar kan spille «split screen» sammen, både på nett og uten nett. Da får man prøve seg på Walker Assault-kartet som skjer på planeten Hoth, samt Drop Zone-kartet på planeten Sullust.

At man kan velge å ikke spille mot andre på nett er nok en god nyhet for de som ikke gidder å henge med på konkurransen hele tiden. Da kan man i ro og mak prøve ut Star Wars-skytepillet sammen med datastyrte fiender, uten å hele tiden bli plaffet ned av andre.

Sofaspillingen vil likevel kanskje gjøre seg mest gjeldende i et oppdrag overlevelsesmodusen som man også får smake litt på. De kan man spille alene, eller med en venn.

Første forsøk

Star Wars Battlefront.

Star Wars: Battlefront markerer første gang Battlefield-studioet DICE bryner seg på det massive universet. I skytespillet skal opp til 40 spillere krige mot hverandre på områder du garantert har sett tidligere om du har bivånet et par Star Wars-filmer.

Kampene utspiller seg både på bakken og i lufta, men verdensrommet må stå over krigingen denne gangen. Det er også verdt å merke seg at dette kun skal bli et flerspillerspill – det er altså ingen enspillerkampanje å spore her.

Star Wars: Battlefront kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 20. november. Det er meldt at spillet vil bli tilgjengelig for Xbox One-eiere litt tidligere, sannsynligvis som en del av fordelsprogrammet EA Access der utgiveren slipper spill litt tidligere enn ellers.

Sofaspilling blir nok likevel kun forbeholdt konsollene.
Star Wars Battlefront får ikke «split-screen» på PC »

Siste fra forsiden