Star Wars: Battlefront får ikke «split-screen» på PC

Dropper sofaspillingsaspektet.

EA

Når du fyrer opp Star Wars: Battlefront på PC-en din i høst må du belage deg på å stå over ett aspekt av opplevelsen. Dette kommer frem i en ny spørsmålsoversikt på spillets hjemmesider.

«Aaaalll byyyy myyyyseeeeeeelf.».

Både Xbox One- og PlayStation 4-versjonen lar spillere samarbeide på én skjerm i «Missions mode» – en modus der man skal spille seg gjennom spesialoppdrag med en venn over Internett, eller i samme sofa. I PC-utgaven blir det altså ikke mulig å spille disse oppdragene på samme skjerm, kun over Internett.

Første forsøk

Star Wars: Battlefront markerer første gang Battlefield-studioet DICE bryner seg på det massive universet. I skytespillet skal opp til 40 spillere krige mot hverandre på områder du garantert har sett tidligere om du har bivånet et par Star Wars-filmer.

Kampene utspiller seg både på bakken og i lufta, men verdensrommet må stå over krigingen denne gangen. Det er også verdt å merke seg at dette kun skal bli et flerspillerspill – det er altså ingen enspillerkampanje å spore her.

Star Wars: Battlefront kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 20. november. Det er meldt at spillet vil bli tilgjengelig for Xbox One-eiere litt tidligere, sannsynligvis som en del av fordelsprogrammet EA Access der utgiveren slipper spill litt tidligere enn ellers.

BioWares nettrollespill i samme univers blir også større i høst.
Star Wars: The Old Republic blir oppdatert med en ny historie »

Siste fra forsiden