Duke Nukem Forever forsinket

Tøffingen Duke kommer aldri for tidlig.

Duke Nukem Forever har blitt forsinket så mange ganger at det sannsynligvis innehar verdensrekord for forsinkelser, og nå har det blitt forsinket på nytt. Men denne gangen er forsinkelsen av det litt tammere slaget.

Utgiver 2K Games har nemlig kunngjort «den korteste forsinkelsen i Duke Nukem Forevers historie». Spillet skulle egentlig lanseres 6. mai i Europa, men kommer ikke før måneden etter. Den nye Europa-datoen er 10. juni. For en gangs skyld må amerikanerne vente; de får ikke spillet før 14. juni.

Duke tar det hele med knusende ro.

2K-president Cristoph Hartmann sier dette i en pressemelding:

– I tilfelle du ikke hadde hørt det: Duke kommer aldri for tidlig. Vi er fast bestemt på å levere en lattermild og politisk ukorrekt spillopplevelse som folk vil snakke om i årevis. Vi takker Dukes tilhengere for deres fortsatte tålmodighet, og jeg lover at det ikke kommer til å ta femten nye år.

Utviklingen av spillet foregår hos Borderlands-skaperne Gearbox Software, etter at den originale utvikleren, 3D Realms, la ned sitt spillstudio i 2009. Gearbox-sjef Randy Pitchford har lagt ut en spesiell beskjed til alle Duke Nukem-tilhengere på YouTube (dessverre må du ha registrert YouTube-konto for å se den).

Etter å ha roet seg ned litt, hadde han følgende å si:

– Jeg er veldig lei for den ekstra utsettelsen. Vi har alle jobbet ekstremt hardt på spillet, og er svært ivrige etter å få levert det til dere.

Siste fra forsiden