Dungeon Siege blir film

Det action-baserte rollespillet fra Gas Powered Games blir snart kinofilm. Det er det tyske selskapet Boll KG som skal bringe det til storskjermen.

Det tyske selskapet Boll KG har tidligere stått bak den noe middelmådige House of the Dead, som også var basert på en spill-lisens. I tillegg har Boll KG planer om å gjøre spillet BloodRayne om til film, noe selskapet kunngjorde for bare to måneder siden.

Og mens BloodRayne-filmen har fått et foreløpig budsjett på 30 millioner dollar, skal Dungeon Siege-filmen etter alt å dømme ha et budsjett på hele 50 millioner dollar. Det er sjefen for det tyske filmselskapet, Uwe Boll, som har gjort de forunderlige kunngjøringene.

- Dungeon Siege overgår videospill-sjangeren og appellerer til hele underholdningspublikummet, fortalte Boll i kunngjøringen. Han mener også at prosjektet vil havne på lik linje med Ringenes Herre-filmene.

Dungeon Siege er et typisk action-basert rollespill hvor du leder en gruppe eventyrere gjennom en fantastisk fantasiverden, hvor du skal kjempe i mot ondskapens krefter. Spillet er mindre basert på historie enn kamp, og vi får bare håpe at filmen vil rette opp på det inntrykket. Ellers vil det bli et svært tynt manus.

Siste fra forsiden