Bytt side i Warcraft

Dyrt forræderi

Blizzard åpner for lagbytte i det populære nettspillet.

World of Warcraft har blitt en enorm suksess for amerikanske Blizzard Entertainment. Millioner av spillere betaler månedlig for å krige mot folk og fe i fantasiverdenen Azeroth. Blizzard tilbyr også diverse tjenester for de som vil punge ut med litt ekstra. Disse tjenestene inkluderer server- og navnbytte, og nå har Blizzard lansert en tjeneste med mer drastisk konsekvenser for spillet.

Portrett av en forræder

Hordespillere kan nå forlate sin gruppering og slå seg sammen med Alliansen eller motsatt. Overgangen er foreløpig kun tilgjengelig i USA, og koster drøye 30 dollar (rundt 180 kroner). Vi kan likevel regne med at den også ser dagens lys i Europa i ikke så alt for fjern fremtid.

En overgang lar deg velge nytt navn og utseende på spillfiguren, og du må i tillegg velge en ny rase som er kompatibel med den klassen du spiller som. Hver overgang dekker kun én figur, og inkluderer ikke en overføring til en annen server. Du beholder det meste av gjenstander, omdømme og lignende, men noe av dette blir konvertert til din nye sides versjon av det samme. Alle oppdrag du er på og relaterte gjenstander blir slettet.

I tillegg til lanseringen av det nye sidebyttet har det også blitt kunngjort at Blizzard jobber med en annen tjeneste. Denne skal la deg bytte til andre raser på samme side som deg selv, men kun til de klassen din er kompatibel med.

Siste fra forsiden